ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ РЕШЕРИ, ТЕКСТУРИ И ПАНЕЛИ

Серијата декоративни решетки, текстури и панели опфаќа разновидни убави и извонредни декоративни елементи, способни да трансформираат непрепознатливо секоја фасада или ентериер. Изработени од различни материјали, вклучувајќи Duralmond, HDFOAM и MDF, решенијата на терен се карактеризираат со особено мала тежина, отпорност на агресивни временски услови и механички притисок, како и лесна и непроблематична инсталација, дури и за љубителите на хоби.

За да се истакне една фасада во денешно време, потребно е нешто повеќе од светли бои. Напротив - минималистичките и монохроматските фасади во многу ситуации можат да се истакнат многу посветли. За да го овозможат ова, архитектите и дизајнерите се потпираат на декорација со елементи кои даваат облик и длабочина на површините. Ова е случај со декоративните решетки, текстури и панели во портфолиото на StyroDesign. Елементите во серијата се совршена алатка за убава и ефективна трансформација на надворешноста на станбени згради, трговски центри, хотелски комплекси, јавни згради и друго.

Ситуацијата со внатрешноста не е поинаква. Со помош на украсни решетки, текстури и панели, просториите во домот, канцеларијата или јавните површини може да се трансформираат до непрепознатливост. Во комбинација со архитектонски профили, уреди за осветлување и разни 3D форми и релјефи, елементите обезбедуваат бесконечен опсег на можности за пресоздавање на сите видови дизајнерски трендови и архитектонски стилови.

грешка: