ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ГАЛЕРИЈА

Ви ја претставуваме иновативната колекција на украсни решетки и прегради на Duralmond. Решенијата во серијата се нудат во форма на големи панели, прилагодени за употреба и во внатрешноста и во екстериерот. Тие се погодни за постигнување олеснување и длабочина, за одвојување на простории, за филтрирање на сончевата светлина и за сите намени за креативно украсување на ентериери и екстериери. Достапни се и во верзии изработени од медијапан и HDFOAM, погодни за внатрешни инсталации.

грешка: