ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ФАСАДНИ ПАНЕЛИ ИМИТАЦИЈА НА КАМЕН

Декоративни термоизолациски фасадни панели имитација на камен, изработени од експандиран полистирен (EPS) со готова тврда и цврста завршница, имитирајќи мермер, варовник, травертин и други популарни типови на камен што се користи за обложување на фасади.

Опис

Декоративните термопанели се изработени од експандиран полистирен (EPS) со стандардна дебелина од 100 mm. Специјализираниот монтажен заб со големина од 50 mm обезбедува 4-страно преклопување на фасадните панели, а во исто време овозможува нивно механичко закотвување со помош на клинови. Начинот на спојување на панелите со преклопување на панелите, исто така, обезбедува целосно отсуство на топлински мост.

Декоративниот слој е изработен од „течен полимер камен“ со дебелина од 8-10 мм, кој дополнително е зајакнат со мрежа од фиберглас. Овој слој, покрај својата декоративна функција, обезбедува и одлична цврстина и механичка цврстина на панелите. Површинскиот слој на облогата на декоративните панели е импрегниран и запечатен со заштитен лак.

Понудените модели по структура и боја се што е можно поблиски до природните материјали кои исклучително успешно ги имитираат.

Модели

Декоративни фасадни панели, произведени во форма на специјални термоизолациони панели, со претходно нанесена убава, модерна и цврста, завршна обработка, имитирајќи природен камен.

Види повеќе

Производи за инсталација

Поставувањето на декоративните елементи е одговорна задача, која мора да обезбеди нивна силна приврзаност кон фасадата, како и нивна издржливост за целиот период на работа на објектот.

Види повеќе

Галерија

Декоративни фасадни панели, произведени во форма на специјални термоизолациони панели, со претходно нанесена убава, модерна и цврста, завршна обработка, имитирајќи природен камен.

Види повеќе
грешка: