ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Декоративна облога и облога од медијапан

Декоративна облога и медијапан облога за целосна трансформација на просториите во домот, канцеларијата, трговскиот комплекс, хотелските делови и сл. Производството на елементите се врши целосно по индивидуална нарачка, целосно усогласено со барањата на клиентот. Така, имате слобода да го изберете концептот кој најмногу одговара на вашите барања, буџет и специфики на конкретниот проект.

Опис

Едно од најчестите и најпосакуваните средства за внатрешен дизајн е украсувањето на ѕидовите со украсни облоги и облоги од медијапан.

Декоративните облоги и медијапанските облоги заземаат достојно место во модерните станбени и канцелариски простори, бидејќи обезбедуваат одлична алтернатива на природното дрво. Во исто време, решенијата се далеку подостапни, лесни за инсталирање и најважно - со значително помало негативно влијание врз природата. Покрај тоа, разновидноста на модели не е инфериорна во однос на традиционалните дрвени панели бидејќи најпрецизно ја пресоздава бојата и текстурата на саканото дрво. Тие се вклопуваат во различни стилови, вклучувајќи модернистички концепти, идеи за класичен дизајн, проекти за земја, рустикален или винтиџ стил и многу повеќе. Преку вешто ракување со облиците, овој тип на решение овозможува дизајнирање на 3D ѕидови - префериран елемент во повеќе футуристички и неконвенционални идеи во дизајнот на просториите.

Заедничко за решенијата во серијата е тоа што ги отстрануваат ограничувањата на вашата креативност. Благодарение на разновидноста на опции, можете да создадете оригинален ентериер без ограничувања за неговата намена. Решенијата се направени по нарачка според индивидуалните карактеристики на вашиот проект за да се задоволат секое ваше очекување. На овој начин обезбедуваме флексибилни решенија за секој вкус и буџет. Без разлика на сложеноста на идејата, ние ќе се погрижиме секој концепт да оживее на вашиот ѕид.

Предностите на серијата украсни облоги и облоги од МДФ вклучуваат естетика и комплетност, неисцрпна палета на опции, пристапна цена, лесна и брза инсталација, едноставно одржување, звучно изолациони својства, издржливост и друго.

ИНФОРМАЦИИ

Дознајте повеќе за тоа кои се решенијата во серијата украсни облоги и облоги од медијапан и што ги прави најпосакувани решенија во дизајнот на ентериер.

Види повеќе

ГАЛЕРИЈА

Овде ќе најдете многу примери и креативни идеи за внатрешен дизајн со украсни облоги и облоги од медијапан.

Види повеќе
грешка: