ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ПРОИЗВОДИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА

Соодветен избор за лепење на декоративни скандинавски панели со мов е TERAFLEX® MS SUPER MONTAGE со исклучителна цврстина на врзување, за особено стабилна и силна врска.

грешка: