ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДЕКОРАТИВЕН СКАНДИНАВСКИ МОВ

Насоката со решенија од украсен скандинавски мов обезбедува широк спектар на опции за внатрешна декорација во домови, канцеларии, трговски центри, хотелски делови и друго. Запознајте се со предлозите од нашиот асортиман и дознајте кои се предностите на декоративниот скандинавски мов во уредувањето.

Опис

Ѕидните облоги и сликите од украсен мов се изработени од природен скандинавски мов, монтиран на потпорна подлога. Макотрпниот процес на предтретман го прави мовот издржлив со текот на времето без да бара никакво одржување.

Оваа форма на уредување на затворен простор не само што има релаксирачки ефект и го ублажува визуелниот замор, туку има и ефект на поништување на бучавата, апсорбирајќи го и намалувајќи го звукот во просторијата.

Инсталациите на украсен скандинавски мов наоѓаат различни примени, без оглед на тоа дали покрива цели ѕидови или инсталација во форма на слика или панел. Тие се исклучително посакуван елемент во ентериерот и разубавуваат многу дневни, спални и трпезарии, давајќи „природен шмек“ на голем број конференциски сали, спа центри, хотелски лоби, казина итн. Тие активно помагаат во прочистување на воздухот во нив и на тој начин придонесуваат за поздрав живот. [...]

 

информации

Дознајте повеќе за едно од најпопуларните средства за уредување на ентериерот и кои се неговите предности во дизајнот на естетски убави простории.

Види повеќе

Модели

Запознајте се со разновидноста на уметнички инсталации и украсни панели со различни бои и дизајни, како и можноста за работа по индивидуални нарачки.

Види повеќе

Производи за инсталација

Детални инструкции кои ќе ви овозможат да обезбедите брза, лесна и непроблематична инсталација на уметнички инсталации од украсен скандинавски мов.

Види повеќе

Галерија

Добијте идеи од веќе завршени проекти и повторно откријте го потенцијалот на декоративниот скандинавски мов во дизајнот на одржливи и убави простории.

Види повеќе
грешка: