ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ГАЛЕРИЈА

Потопете се во богата галерија со примери од реалниот живот кои го покажуваат ефектот од примената на решенијата во серијата дрвени мозаици. Од спална соба, дневна, трпезарија и ходници во домот, до силно оптоварени простории како конференциски сали, канцеларии, ресторани, барови и заеднички простории во хотелските комплекси - дрвениот мозаик е во состојба да го трансформира секој проект.