ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДРВЕНА ДЕКОРАЦИЈА

Решенијата во серијата за украсување на дрво комбинираат вештачки украсни детали кои имитираат природно дрво, како и мозаици од орев, даб и тиково изработени од рециклиран природен материјал. Она што е заедничко за сите е тоа што обезбедуваат прифатливи за природата, убави и ефективни решенија за дизајн за оние кои сакаат да го донесат автентичниот сјај на дрвото во внатрешноста.

Решенијата во серијата дрвени украси обезбедуваат се што ви треба за оние кои сакаат да ја искористат убавината и специфичниот сјај на дрвото за потребите на внатрешен дизајн. Елементите се поделени во три посебни области - имитација на дрво, дрвен мозаик и мозаик од тиково. Серијата комбинира вештачки материјали кои имитираат дрво, како и решенија од рециклирано природно дрво. Заедничко за сите нив е тоа што ја штитат природата и не придонесуваат за уништување на толку вредни дрва.

Решенијата во областа на имитација на дрво опфаќаат различни дизајнерски елементи создадени од вештачки материјал, кои најпрецизно и најреално го пресоздаваат сјајот и автентичниот изглед на дрвото. Вклучувајќи. вклучува фасадни табли, декоративни дрвени греди, декоративна обвивка, украсни фитинзи и украсни конзоли. Решенијата во серијата се изработени од цврст, тврд и издржлив материјал, покриен со посебен завршен слој, благодарение на што крајниот елемент не се разликува никако од изгледот на природното дрво. Така успеваме да произведеме убави и долготрајни елементи за дизајн што одговараат на природата.

Дури и решенијата за природно дрво се главниот фокус - еколошки производство, поштедувајќи ги резервите на дрво во природата. Решенијата се обединети под името second | life поради фактот што за нивно производство се користи рециклирано природно дрво. Така, давајќи му нов живот, изработуваме прекрасни дрвени мозаици од орев, даб и цврст тиково. Токму поради ретката понуда на тиково дрво во природата, нашите решенија се толку баран избор за внатрешен дизајн според особеностите на различни проектни проекти.

Решенијата во серијата дрвени декорации се идеален избор за распоред на соби во приватни домови, јавни површини, трговски центри, хотелски комплекси, канцеларии и друго.

грешка: