ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

СТАТИИ

Местото за сите најнови написи и информативни материјали подготвени од оптичките експерти во тимот на StyroDesign. Овде ќе научите се што ви треба за украсните профили, материјалите од кои се направени, новите технологии и удобностите при работа со нив.

Серија декоративни дрвени греди и штици за внатрешни работи од StyroDesign

Серија декоративни дрвени греди и штици за внатрешни работи од StyroDesign

Верен на својата желба да понуди комплетни решенија за внатрешна декорација, StyroDesign ви го привлекува вниманието на нов тип на декоративни решенија - дрвени греди и табли за внатрешна употреба во домови, канцеларии, комерцијални и јавни површини во различни стилови, каде што уникатно чувство се бара, што ја дава дрвата. Декоративни дрвени греди и даски се […]

Широк спектар на спуштени тавани и акустични панели за вашиот внатрешен проект

Спуштени тавани од StyroDesign

Доверливи на мисијата да ви ги понудиме најиновативните и најфункционалните решенија за внатрешен дизајн, го проширивме нашето портфолио на производи со широк асортиман на спуштени тавани и додатоци на светскиот лидер KRAFT. Така, кај нас сега можете да најдете ламеларни и решетки спуштени тавани, метални панели, акустични панели и специјално LED осветлување за нив. Асортиманот нуди широк асортиман […]

StyroDesign ја проширува својата палета за декорација на фасади со решенија од светскиот лидер NMC

StyroDesign сега ја нуди серијата NOMAWOOD® декорации на дрвени фасади на лидерот во белгискиот сектор NMC на бугарскиот пазар. Линијата вклучува десетици производи, вклучувајќи фасадни панели, покривки на прозорци, порти и огради за градина, мебел и опрема за бањски области, клупи и саксии за градина и многу повеќе. Решенијата се достапни во десетици бои и различни големини. Предностите […]

Серијата внатрешни профили на StyroDesign се прошири со повеќе од 200 нови решенија

Над 200 нови решенија во серијата на внатрешни профили StyroDesign

Како лидер во производството и снабдувањето со решенија за внатрешен дизајн, StyroDesign има за цел постојано да го ажурира своето портфолио на внатрешни профили со свежи понуди. Токму поради оваа причина, го збогативме нашето портфолио на производи со нови, висококвалитетни решенија од NMC, докажан производител на глобалниот пазар. Со богатата палета на решенија секое од нив – било да е […]

Отстранувач на графити - најлесниот и најприфатливиот начин за чистење на фасадата од графити

Отстранување графити од ѕид

Иако е прилично непријатен, проблемот со чистење на графити од ѕид и отстранување на бојата од фасадата е многу чест. Причината е што цртежите и натписите на ѕидовите на јавните и станбените згради, куќите, статуите и спомениците ретко се резултат на согласност, туку на вандализам. Покрај тоа, отстранувањето на графитите е сложено и […]

Инспирација за дизајнерите на ентериер - како серијата органски тапети и ѕидни облоги Organoid© трансформираа еден швајцарски ресторан

Инспирација за дизајнерите на ентериер - како серијата органски тапети и ѕидни облоги Organoid© трансформираа еден швајцарски ресторан

Серијата органски тапети и облоги Organoid© е најмоќното оружје во арсеналот на дизајнерите на ентериер кои имаат за цел да го внесат концептот на биофилен дизајн во просториите. Биофилниот дизајн има за цел да нè приближи до примарното - нешто исклучително важно и сè потешко достапно во нашето бурно секојдневие. Дури и ако некои од нас успеат да потрошат неколку [...]

Реставрација на објекти-споменици на културата со архитектонски профили

Реставрација на објекти од наследство со архитектонски профили на StyroDesign

Процесот на реставрација на згради-споменици на културата често се смета за сложена, па дури и огромна задача поради многуте придружни карактеристики. Но, со помош на архитектонските профили на StyroDesign, во комбинација со услугата за скенирање фасади пред нивна реставрација, целиот процес станува лесен и без мака за изведувачот. А професионалниот квалитет го гарантираат многуте успешни […]

Серија решенија со украсен мов и зачувани растенија за декорација - од скандинавските тундри до собите во домот

Внатрешни решенија со украсен мов и сочувани цвеќиња за декорација

Решенијата во серијата украсни скандинавски мов се едно од најомилените средства за создавање прекрасни еко и зелени ентериери во портфолиото на StyroDesign. Причината за тоа се должи на многуте предности што декоративниот мов ги носи во изгледот на ентериерот, и тоа: Целосно природен карактер; Исклучително функционално решение за внатрешен дизајн; Прекрасен и свеж изглед во […]

Ѕидна облога и облога од медијапан - убава, достапна и со голем број на предности

Декоративни ѕидни облоги

Декоративни ѕидни облоги и ѕидни облоги од МДФ се едно од најчестите и најпосакуваните средства за внатрешен дизајн. Тие ви дозволуваат да го претворите едноставниот и навидум едноставен ентериер во нешто што останува трајно сеќавање во умот. Накратко, ако се одлучите за украсни ѕидни облоги или облоги од МДФ за вашиот проект, гарантирате: Естетика […]

Зошто треба да се фарба заштитната обвивка на фасадните профили

Убавината и ефектот на украсувањето на зградата со различни фасадни профили и орнаменти се резултат на комбинација на фактори, вклучувајќи ја формата и геометријата на елементите, нивната боја и структура и последно, но не и најмалку важно - интегритетот на нивната облога. Профилот треба да изгледа подеднакво добро, и на растојание од 2 метри и во […]

грешка: