ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА

Детални прирачници кои ги содржат основните чекори и потребните алатки и потрошен материјал за лесна и непроблематична инсталација на внатрешни и фасадни профили и украси од нашата палета. Инструкциите се исто така достапни за бесплатно преземање за да бидат со вас во секое време, каде било.

Филтри

Како да поставите декоративна облога за ѕид

Завршување на облогата

Постапката за поставување на декоративна ѕидна облога или облога од МДФ е што е можно поедноставна. Ова го прави соодветен потфат дури и за непрофесионалци и ентузијасти за хоби. За да ја поставите вашата декоративна облога или облога од МДФ, мора да ги следите овие чекори: 1. Подгответе ги и распоредете ги поединечните елементи на декоративната облога Отпакувајте и распоредете ги поединечните […]

3 начини за поставување и обликување на аглите со первази на подот

3 начини за поставување и обликување на первазот на подот

Елементите од типот на подни первази се присутни практично во секоја просторија во станбена и јавна градба. Причините за популарноста на подните первази се многубројни - од неоспорната убавина на деталите и сјајот што го даваат на ентериерот, до лесната, брза и непроблематична монтажа. Во оваа статија ќе разгледаме 3 начини за инсталирање и завршување на подот […]

Како правилно и естетски да ја обликувате врската помеѓу фасадните профили

Предностите од примената на фасадните профили за рекреирање на класичните и модерните архитектонски стилови се непобитни. Денес, фасадните профили се присутни насекаде - од приватни домови, преку повеќесемејни станбени згради, до хотели и трговски центри. Сепак, еден од најсериозните предизвици останува нивната инсталација до ден-денес. Ако профилите не се фиксираат правилно и внимателно [[]

Водич за поставување на декоративни решетки

Special Walls SL е компанија зад украсните елементи на брендот Duralmond. Серијата решенија нуди иновативен и оригинален начин за декорирање на ентериер и екстериер. Special Walls SL е автор и сопственик на визуелните дизајни на страницата. Производството на ваков тип на украсни елементи од трети лица не е дозволено. Сите модели се [[]

Зошто да сликате пукнатини на архитектонски профили и како да го спречите проблемот

Откако веќе ви кажавме зошто треба да ја обоите заштитната обвивка на фасадните профили, сега е време да објасниме зошто во некои ситуации нанесената боја може да пукне. Архитектонските профили и декоративните елементи се особено популарно средство за постигнување на целите на дизајнот на ентериер и фасада. Тие обезбедуваат формирање на убави, спектакуларни [[]

Прирачник за монтажа на 2D и 3D панели и тавани со каса

ПРАВИЛА ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ ПРЕД ИНСТАЛАЦИЈАТА НА ИНСТАЛАЦИЈАТА Многу е важно да се земат предвид следните основни правила пред да започнете со монтажните работи: Елементите мора да се отпакуваат непосредно пред почетокот на работниот процес. Панелите се испорачуваат во пакувања од по две и се спакувани на таков начин што ќе го спречат ризикот од нивно свиткување […]

Поставување на фризови од СТП

Можете да го преземете PDF-то од инструкциите за инсталација овде! Алатки и материјали Мерка лента Молив за цртање Конец за означување Протрактор Пиштол за лепило Hammer Visions Gerung кружна пила Гумена шпатула, нож за обликување Ситно-грануларен шкурка Заштитни ракавици Памучна ткаенина (крпа) Разредувач / ацетон Ситно зрнеста база на вода ]

Поставување на первази под PU

Можете да го преземете PDF-то од инструкциите за инсталација овде! Алатки и материјали Мерка лента Молив за цртање Протрактор Пиштол за лепило Gerung кружна пила Гумена шпатула, нож за обликување Ситно грануларен шкурка Заштитни ракавици Памучна ткаенина (крпа) Разредувач / ацетон Ситно-грануларен филер растворлив во вода. Прилагодете го герунгот [[]

Поставување на PU фасадни профили

Можете да го преземете PDF-то од инструкциите за инсталација овде! Алатки и материјали Мерка лента за цртање Молив за цртање Конец за обележување Дупчалка Електронски шрафцигер Пила Аголна дупчалка Дупчалка Пиштол за лепило Чекан Пили за самопреслушување, сидра Кружна пила Gerung Гумена шпатула, нож за обликување…]

Дизајн на прозорци со украсни профили од EPS

Се прашувате каков нов шмек можете да и дадете на фасадата на вашиот дом за да ја трансформирате и реновирате? Или сеуште размислувате за проектот за визијата на вашиот нов дом? Вистината е дека во многу случаи малите детали и украсните промени доведуваат до значаен ефект. Колку и да се фокусираме на концептот за појава на [[]

грешка: