ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

АРХИТЕКТОНСКИ ПРОФИЛИ И ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

Декоративните елементи на серијата WoodArt се направени од лесен и тврд материјал, овозможувајќи совршена имитација на природно дрво за да се постигне единствена визија во внатрешноста и надворешноста.

Архитектурата отсекогаш била дел од модерната култура, а нејзините ремек-дела од памтивек не пленат и инспирираат со убавината и величественоста на нејзините орнаменти, форми и детали. Достоинството на античките градби, примери од хеленистичката, римската и средновековната ера не тера да се однесуваме со должна почит кон работата и имагинацијата на старите мајстори. Убавината и разновидноста на елементите од различни епохи и стилови ни го привлекуваат вниманието и нè маѓепсуваат со величествено украсените фасади на безброј палати и архитектонски музеи, јавни згради и домови кои со текот на времето го зачувале своето фасцинантно влијание.

 

Во потрагата по модерната архитектура да создаде уникатни креации, сè почесто се прибегнува кон вградување на стилови и влијанија од минатите епохи, кои се етаблирани како карактеристична карактеристика на градбите со пријателски изглед. Бетонските конструкции и монтажните згради кои не подмачкуваат со својот мрачен изглед ја доживуваат својата „ренесанса“ и постепено стануваат минато.

грешка: