ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Арапски тоне информации

Нашите рачно изработени арапски мијалници се произведуваат во Мароко и Турција од талентирани уметници со долгогодишно занаетчиско искуство. Секој модел се одликува со специфични бои и форми, карактеристични за регионот на производство. Турските и мароканските мијалници ја рефлектираат геометријата и боите типични за арапските и ориенталните култури, што ги прави идеални за додавање на егзотичен и уникатен акцент на секоја бања.

Нашето портфолио на арапски мијалници има две главни моделски сорти - мијалници Изник ​​од турско потекло и марокански мијалници. Секоја од насоките се карактеризира со своите карактеристики и специфичен изглед, помагајќи да се постигне уникатен ориентален и арапски ефект во внатрешноста.

Изник ​​тоне

Рачно насликани и извајани, овој тип мијалник е направен во Турција, во регионот Кутахја, познат по својата висококвалитетна керамика. Точноста на моделите и изработката ја одразуваат вештината на мајсторите кои ги создале овие уметнички дела. Тие доаѓаат во различни бои и големини и обично се дизајнирани за директно монтирање на масата. Тие комбинираат естетика и функционалност, со што се идеален избор за секоја бања во ориентален стил.

Марокански тоне

Мароканските мијалници се производ на талентирани занаетчии од Мароко. Рачно насликани украси одразуваат оригинални дезени со арапски изглед. Богатиот дизајн е комбиниран со пригушени, земјени бои кои му даваат на секој мијалник уникатен и автентичен изглед. Стандардните сифони совршено се вклопуваат во овие мијалници, што ги прави лесни за инсталирање и одржување.

грешка: