ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ГАЛЕРИЈА

Запознајте го ефектот од примената на решенијата од серијата 3D панели Duralmond во пракса. Во галеријата ќе најдете примери за чувството и сјајот што елементите им го даваат на просториите и фасадите. Од трпезарии, ходници, спални и кујни во приватни домови, преку јавни простори како чекални, лоби, ресторани, барови, конференциски сали, канцеларии и друго. до фасади и надворешни површини на хотели и комплекси за одмор - откријте го универзумот на можности што ги откриваат 3D панелите.

грешка: