ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ИНФОРМАЦИИ

Дознајте сè за декоративното обложување и 2D панелите и запознајте се со спецификите на материјалот од кој се направени. Благодарение на специјалната технологија на производство, решенијата во серијата декоративни облоги и 2D панели обезбедуваат функционално и креативно средство за украсување на ѕидовите во просториите, гарантирајќи долгорочна оперативна сигурност и единствена визија.

Решенијата во серијата украсни облоги и 2Д панели се изработени од медијапан материјал и помагаат да се создадат исклучително убави, детални и ефективни материјали за дизајн со висока еколошка вредност. Финалниот производ се карактеризира со особено лесна структура, разновидна густина и мала тежина.

Декоративната обвивка и 2Д панелите изработени од материјал од МДФ имаат структура од лесонит со средна густина. Материјалот од МДФ, како лим кој се произведува со методот на суво пресување на честички од дрво при висока температура и притисок, овозможува производство на цврсти и густи даски.

Декоративна обвивка и 2D панели може да се направат по нарачка според барањата на клиентите. На пример, растворите може да се направат во различни структура и видливост, како што се природни (директно по отстранувањето од калапот и без завршен слој), обработени со бел прајмер, мат лак, сјаен лак, завршен слој, имитација на метал и повеќе.

Декоративната обвивка и 2D панелите се погодни за употреба во секој внатрешен простор. Нивната отпорност на влага и вода ги прави добар избор за употреба во бањи и влажни простории. Елементите не се под влијание на надворешни агресори, што им помага да ја задржат нивната долгорочна оперативна сигурност и совршен изглед. Што се однесува до внатрешната апликација, важно е да се напомене дека тие се идеален избор и за дома и за силно оптоварен малопродажен простор, деловен простор, хотелски комплекси, јавни згради и друго. Декоративните елементи се отпорни на триење, притисок, промена на бојата, дамки, траги од контакт и какви било други агресори, типични за зафатени внатрешни простори.

Решенијата во серијата 2D панели имаат голем број својства. Пред сè, тие помагаат креативно и ефективно да го декорирате ентериерот во различни геометриски форми. Дополнително, лесната структура на материјалите придонесува за долгорочна оперативна сигурност без оптоварување на површините на кои се монтирани.

Може да се каже дека декоративната обвивка и 2D панелите ја пренесуваат магијата на облиците и текстурите во светот на стандардните и сивите соби. Тие се модерен, различен и лесен начин за пренесување на бојата и дизајнот, кршејќи го традиционалниот изглед на површините. Тие можат да се произведуваат во различни нијанси во мат или сјајни. Карактеристично за решенијата во серијата се нивните прекрасни и нетрадиционални геометриски форми кои помагаат да се постигне ефектот на длабочина. Така, ѕидовите и таваните на просториите, како и фасадите на зградите можат да се трансформираат до непрепознатливост.

Декоративната обвивка и 2D панелите се најпосакуваното решение за пресоздавање форми и дизајни познати од традиционалната, минималистичка и авангардна декорација за создавање елегантни, иновативни и посебни простори.

Инсталирањето на деталите е брзо, лесно и без мака. Откако ќе се инсталираат 2D панелите, тие не бараат дополнително одржување освен периодично бришење прашина и слоевитост. На овој начин, секој може да гарантира максимален ефект со минимален напор.

грешка: