ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ ПОКРИВИ И 2Д ПАНЕЛИ

Одделот за украсни облоги и 2Д панели на StyroDesign вклучува различни решенија способни целосно да ја трансформираат внатрешноста на домот, канцеларијата, хотелските делови, трговските центри и друго. Изработени од ултра лесен, но во исто време и цврст и издржлив материјал, 2D панелите овозможуваат примена во прометни области, додека ја одржуваат својата единствена визија долго време. Лесно се монтираат - само со помош на спојници.

Опис

Решенијата во серијата декоративни облоги и 2Д панели се изработени од медијапан материјал и се погодни за внатрешна употреба. Декоративната обвивка и 2Д панелите изработени од материјал од МДФ имаат структура од лесонит со средна густина. Материјалот од МДФ, како лим кој се произведува со методот на суво пресување на честички од дрво при висока температура и притисок, овозможува производство на цврсти и густи даски.

Деталите се идеален избор за примена и во домот и во многу оптоварени комерцијални области, канцелариски простори, хотелски комплекси, јавни згради и друго. Решенијата во серијата украсни облоги и 2Д панели се модерен, различен и лесен начин за пренесување на бојата и дизајнот, разбивајќи го традиционалниот изглед на површините. Тие можат да бидат направени во мат или сјајни. Карактеристично за решенијата во серијата се нивните прекрасни и нетрадиционални геометриски форми кои помагаат да се постигне ефектот на длабочина. Така, ѕидовите во просториите можат да се трансформираат непрепознатливо. Декоративната обвивка и 2D панелите се најпосакуваното решение за пресоздавање на релјефи и форми познати од традиционалната, минималистичка и авангардна декорација за да се создадат елегантни, иновативни и посебни простори.

Инсталирањето на деталите е брзо, лесно и без мака. Откако ќе се инсталираат, тие не бараат дополнително одржување освен периодично бришење прашина и раслојување.

информации

Запознајте се со техничките и оперативните карактеристики на материјалот од кој се направени декоративните облоги и 2Д панелите и дознајте како тие можат да го трансформираат вашиот дом.

Види повеќе

Модели

Потопете се во опсегот на готови решенија за украсно обложување и 2D панели и изберете ги декоративните елементи кои најдобро одговараат на целите на вашиот проект.

Види повеќе

Галерија

Потопете се во примери за ефектот на примената на декоративната обвивка и 2D панели и најдете инспирација за трансформација на домот.

Види повеќе
грешка: