ПРОДАЖБА СО ПОПУСТ ДО 80%

Квалитет, сигурност и креативност над очекувањата

STYRODESIGN е водечка компанија во областа на дизајнот на ентериер и фасада. Специјализирана е да нуди висококвалитетни решенија способни да ги задоволат барањата дури и на најсложените вкусови. Во нашиот асортиман ќе најдете украсни фасадни профили, внатрешни профили, украсни скандинавски мов, органски тапети, бетонски тапети, украсни решетки и украсни панели, гипс профили итн.

 

Квалитетот е одлучувачки фактор кој го одредува успехот на секој проект. Декорите на STYRODESIGN се горди не само на нивниот највисок квалитет, туку и на нивниот софистициран дизајн и функционалност, лесната инсталација и долгорочното работење.

УСЛУГИ

Заедно со богатото портфолио на решенија за производи, ние нудиме и низа услуги за да им помогнеме на нашите клиенти и партнери. На овој начин успеваме да обезбедиме професионална услуга, обезбедувајќи се што ви е потребно за спроведување на секој проект од почеток до крај!

3D проекти

Стоиме зад вас во процесот на планирање и подготовка на вашиот идеен дизајн. Со помош на 3D визуелизации, можете да се запознаете со конечниот резултат на проектот уште пред да го започнете!

Види повеќе

Индивидуални услуги

Нема подобар показател за квалитетот на нашите производи од задоволни клиенти. Прелистајте ја галеријата со нашите најзначајни проекти и уживајте во прекрасниот краен резултат.

Види повеќе

Скенирање на фасади и ентериери

Сеопфатна услуга за скенирање фасади и ентериери во проекти за реставрација на амблематски објекти и објекти-споменици на културата.

Види повеќе