РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Метални пана за растерни окачени тавани

Изборът на метални пана за окачени тавани гарантира подсигуряването на модерно и естетически-издържано излъчване на всяко помещение. Лесният монтаж и безпроблемната поддръжка, в комбинация с изпитаните експлоатационни свойства и възможността за вграждане на осветителна система, правят металните пана за окачени тавани перфектен избор за всякакви помещения - от търговските и офис площи, до медицински и обществени заведения.

Метални пана за растерни окачени тавани

Тези метални пана са предназначени за използване в комбинация с носеща конструкция от T-образни профили KRAFT Fortis с ширина 24 мм за изграждане на красиви окачени тавани. Системата гарантира лесния и безпроблемен монтаж на красиви окачени тавани, които не изискват редовна поддръжка. При нужда от достъп до вградените комуникации, всяко едно от отделните пана може лесно и бързо да бъде премахнато, дори и от непрофесионалисти.
В допълнение, този тип решения са незапалими и нетоксични, правейки ги перфектен избор за всякакви помещения. Едно от основните предимства на този тип окачени тавани от метални пана е възможността за тяхната безпроблемна дезинфекция, което прави възможно използването им в медицински заведения.
Препоръчителната осветителна система за такъв тип таван е KRAFT T-Led T-24, но може също така да използвате и KRAFT G-Led.
Както всички други решения за окачен таван в нашата гама, металните пана могат да се комбинират с други видове окачени тавани: минерални или акустични панели, отворени клетъчни тавани тип скара, релсови окачени тавани и др.

Основни характеристики на решенията в серията метални пана за окачени тавани

Размер на паната

600х600 мм

Материал

галванизирана стомана с полимерно покритие

 

Цвят

всички цветове по RAL скалата

Дебелина на метала

0,3-0,4 мм

Височина на паната

5 мм

Тип на рамката

профилна система KRAFT Fortis T-24 (ширина 24 мм)

Осветителна система

KRAFT Led Т-24, KRAFT G-Led

Пожаробезопасност

клас А1 – незапалими

Гаранция

3 години

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

error: