РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Мексикански мивки информация

Нашите мексикански мивки са произведения на изкуството, които не биха оставили никого безразличен. Дизайнът им е уникален микс от испански, мексикански, ориенталски и дори китайски стилове. Те са ръчно изработени и ръчно рисувани, което ги прави уникални и несравними. Огнените цветове и фантастичните шарки, заедно с лекотата на почистване и удобството при използване, правят мексиканските керамични мивки незаменими за всеки стил баня. Те са идеални за добавяне на екзотичен и колоритен акцент във вашето пространство.

Серията разполага с няколко различни модели, включително:

Мивки за плот

Керамичните мивки за плот от Мексико са изцяло ръчно изработени и декорирани както отвътре, така и отвън. Фантастичните модели и смели цветови комбинации са направени в традиционната техника Talavera, произлизаща от Долорес Идалго. Шарките са устойчиви на абразия и надраскване, което гарантира дълготрайност и лесна поддръжка.

Мивки за вграждане

Традиционните мивки за вграждане са ръчно рисувани и са изключително удобни и практични за използване. Те са лесни за поддържане и почистване, а шарките са устойчиви на абразия и надраскване, което ги прави издръжливи и красиви дълги години.

Този тип мивки разполагат с няколко различни разновидности, включително:

Големи мивки

Големите мивки, вградени в плота, са не само привлекателни, но и изключително удобни за използване. Овалната им форма осигурява удобно измиване на ръцете и предпазва от пръскане на вода. Шарките на стъклото са устойчиви на надраскване, а цветовете остават живи и интензивни. Всяка мивка е уникално произведение на приложното изкуство, изработено от мексикански занаятчии.

Кръгли мивки

Кръглите мексикански мивки за вграждане в плота са красиви и практични. Ръчно рисуваните шарки в коритото подчертават красивата им форма, добавяйки цвят и стил във всяка баня. Те са идеални за създаване на уникална атмосфера в помещението.

Правоъгълни мивки

Правоъгълните мивки са ръчно декорирани в разнообразие от цветове. Те имат леко наклонени ръбове и голяма вътрешна повърхност, осигурявайки комфорт при използване без риск от пръски вода извън мивката. Тези мивки са идеални за по-модерни и елегантни бани.

Малки мивки

Малките мексикански мивки са идеални за малки бани и тоалетни. Те заемат малко пространство, но са практични и атрактивни благодарение на ръчно декорираното корито. Те добавят колорит и стил, без да заемат излишно място.

Средни мивки

Средно големите мексикански мивки за вграждане  са подходящи за повечето типове бани. Тези овални мивки осигуряват комфорт при използване и са лесни за поддръжка. Те са ръчно декорирани и уникални, което ги прави перфектно допълнение към всяка баня.

error: