РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Луксозни тапети

Богато разнообразие луксозни тапети за ефектно декориране на интериори в дома, офиса, търговските площи, ресторантите, хотелите и др. Серията включва всичко от италиански тапети и декоративни тапети с природен характер, до бетонни тапети, каменни и релефни тапети. StyroDesign спомага да откриете уникални тапети на достъпни цени.

При нас ще откриете богата гама от декоративни луксозни тапети в многообразие от стилове и направления в интериорния дизайн. От дизайнерски тапети с флорални мотиви, класически дамаски и буржоазни шарки, до модерни решения като например органични, каменни и бетонни тапети – предлагаме решение за всеки вкус.

Така без значение дали искате да пресъздадете аристократизма на италианските тенденции в интериорния дизайн, датиращи отпреди векове, да оформите модерни индустриални помещения или пък да внесете уханието на природата, нашата гама от луксозни тапети има отговор за Вас.

Селекцията от дизайнерски тапети е специално селектирана от нашия екип след внимателно обследване на най-добрите решения от цяла Европа, включително Австрия, Германия и Италия. Моделите в нашата гама са многократно отличавани с награди на най-високо равнище и са създадени според най-модерните тенденции в индустрията.

Благодарение на сътрудничеството с водещи дизайнери в световен мащаб, чрез нашата гама от премиум тапети Вие имате достъп до най-модерните, креативни и актуални решения.

Портфолиото от луксозни тапети включва:

Луксозни тапети от Италия

Тапетите в серията представляват специална селекция измежду предпочитаните решения на водещи италиански студиа за интериорен дизайн. В портфолиото от тапети ще откриете решения в класически и модерни стилове – от Рококо, Ренесанс и Барок, до Арт деко, Модернизъм и др.

Произведени с изключително внимание към детайлите, тези декоративни луксозни тапети предлагат идеалното решение за създаване на нестандартно настроение, винаги съчетано с изискан вкус.

Ефект на перлен отблясък, дамаски, брокат, кадифе, пищни коприни, флорални мотиви, опростени и комплексни шарки и релефи – всяка серия идва със своя индивидуален характер. Нашите луксозни тапети са най-прекият път да се докоснете до изтънчеността и артистократичното излъчване, типични за съвременния италиански интериорен дизайн. Ефирността на всеки модел ще накара всяко едно помещение да остави траен отпечатък в съзнанието на неговите посетители.

Дизайнерските тапети са проектирани и произведени в Италия и пресъздават дръзкия подход и креативността на водещите интериорни дизайнери в страната.

Производство

Всяка една от сериите луксозни тапети се произвежда по специална технология, базирана на фино релефно щамповане директно върху основата на тапета. Технологията може да пресъздаде и най-сложните дизайни с големина на детайлите до 1 мм. За печатането на тапетите се използват технологии като ротогравюра и рото-ситопечат. Резултатът е луксозни тапети, които са изключително фини, ярки, детайлни, приятни на допир и радващи окото. Днес, те радват потребители в над 87 държави по света.

Тапетите отговарят на водещи европейски стандарти за качество като например UNI EN 233:1999, UNI EN 259-1:2001 и много други.

Органични тапети Organoid®

Серията органични тапети Organoid® Wallpaper внася красотата на природата в дома. Произвеждат се от прясно окосена алпийска растителност (билки, треви, сено и др.), разположена върху дишаща подложка.

Така, всеки тапет има уникално излъчване. Наред с това, органичните тапети се характеризират и с неподправен аромат, естествено усещане при докосване и впечатляваща оптика.

Решенията в серията органични тапети се отличават с натуралния си характер. Те позволяват изживяването на природните материали посредством всички сетива. От интериора в дома, до помещенията в търговски площи, ресторанти, хотели и др. – тапетите са неповторимо решение, смайващо всеки докоснал се до него.

Тапетите се произвеждат изцяло ръчно – от събирането на реколтата, до нейното сортиране и обработване. За целта се използват изцяло природни суровини от алпийските пасища. Реколтата включва внимателно подбрана комбинация от над 25 различни вида алпийски треви, билки и цветя. Тя се смесва с екологично-чист свързващ агент и тапетите се пресоват до тънък филм с размери между 0.1 и 3 мм. Разчита се на специални и модерни технологии, гарантиращи щадящия начин на обработка на реколтата, позволяващ съхраняването на природните ѝ свойства – цвят, естествен аромат и усещане при допир.

При производството на органичните тапети не се използват пластификатори и разтворители. Целият процес е CO2 неутрален, а всички вложени материали са на 100% срещани в природата и изцяло биоразградими. Тапетите са преминали тестове за алергени и са доказано безвредни за човека и природата.

Бетонни тапети и тапети имитиращи кортен

Предлагаме също така и тапети, за тези търсещи индустриален и модерен стил. Серията каменни тапети обхваща в себе си разнородни ръчно-изработени решения с внимание към най-малкия детайл. Тя обединява както тапети, пресъздаващи автентичното индустриално излъчване на бетона и кортен стоманата, така и каменни тапети и натурални повърхности от дърво.

Тапетите задоволяват изискванията и на най-претенциозните проекти за декорация на повърхности в домове, търговски обекти, офиси, хотелски части и др.

Тапетите се произвеждат изцяло ръчно в Германия като се използват само безвредни суровини. Влагат се единствено сертифицирани каменни брашна, естествен кварцов пясък, цимент, свързващи вещества и вода.

Решенията се изработват като двупластов материал, изграден от подложка от фибростъкло и финишно минерално покритие. Всеки един от моделите бетонни тапети се характеризира с европейски клас на пожароустойчивост А2 и е антистатичен.

error: