РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Луксозни тапети

Богато разнообразие луксозни тапети за ефектно декориране на интериори в дома, офиса, търговските площи, ресторантите, хотелите и др. Серията включва богат набор от дизайнерски италиански тапети. Благодарение на разнообразните решения в портфолиото на StyroDesign, всеки може да открие уникални тапети на достъпни цени.

При нас ще откриете богата гама от декоративни луксозни тапети в многообразие от стилове и направления в интериорния дизайн. От дизайнерски тапети с флорални мотиви, класически дамаски и буржоазни шарки, до модерни дизайнерски решения – предлагаме решение за всеки вкус.

Така без значение дали искате да пресъздадете аристократизма на италианските тенденции в интериорния дизайн, датиращи отпреди векове или да оформите модерни и съвременни помещения, нашата гама от луксозни тапети има отговор за Вас.

Селекцията от дизайнерски тапети е специално селектирана от нашия екип след внимателно обследване на най-добрите решения от италианските лидери в интериорния дизайн. Моделите в нашата гама са многократно отличавани с награди на най-високо равнище и са създадени според най-модерните тенденции в индустрията.

Благодарение на сътрудничеството с водещи дизайнери в световен мащаб, чрез нашата гама от премиум тапети Вие имате достъп до най-модерните, креативни и актуални решения.

Портфолиото от луксозни тапети включва:

Луксозни тапети от Италия

Тапетите в серията представляват специална селекция измежду предпочитаните решения на водещи италиански студиа за интериорен дизайн. В портфолиото от тапети ще откриете решения в класически и модерни стилове – от Рококо, Ренесанс и Барок, до Арт деко, Модернизъм и др.

Произведени с изключително внимание към детайлите, тези декоративни луксозни тапети предлагат идеалното решение за създаване на нестандартно настроение, винаги съчетано с изискан вкус.

Ефект на перлен отблясък, дамаски, брокат, кадифе, пищни коприни, флорални мотиви, опростени и комплексни шарки и релефи – всяка серия идва със своя индивидуален характер. Нашите луксозни тапети са най-прекият път да се докоснете до изтънчеността и артистократичното излъчване, типични за съвременния италиански интериорен дизайн. Ефирността на всеки модел ще накара всяко едно помещение да остави траен отпечатък в съзнанието на неговите посетители.

Дизайнерските тапети са проектирани и произведени в Италия и пресъздават дръзкия подход и креативността на водещите интериорни дизайнери в страната.

Производство

Всяка една от сериите луксозни тапети се произвежда по специална технология, базирана на фино релефно щамповане директно върху основата на тапета. Технологията може да пресъздаде и най-сложните дизайни с големина на детайлите до 1 мм. За печатането на тапетите се използват технологии като ротогравюра и рото-ситопечат. Резултатът е луксозни тапети, които са изключително фини, ярки, детайлни, приятни на допир и радващи окото. Днес, те радват потребители в над 87 държави по света.

Тапетите отговарят на водещи европейски стандарти за качество като например UNI EN 233:1999, UNI EN 259-1:2001 и много други.

error: