РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Основни характеристики на KRAFT LED осветлението

Запознайте се с всички технически характеристики на различните типове LED осветление KRAFT, както и техните предимства и особености.

Обща информация и технически характеристики на KRAFT LED осветлението

KRAFT LED – икономична осветителна система за окачени тавани

Иновативните LED осветителни тела KRAFT LED са създадени специално за окачени тавани. Една от характеристиките на осветителните тела KRAFT LED е, че могат да се използват за всякакъв вид окачени тавани, както и за модернизиране на осветителната система във вече експлоатирани помещения.

 

Основни предимства на KRAFT LED осветителната система

1. Не са необходими отделни окачвания. Като правило, когато теглото на лампата е повече от 250 гр., тя изисква отделно окачване. LED профилите KRAFT LED се монтират на окачен таван без използване на допълнителни компоненти.

2. Възможност за инсталиране на тела навсякъде в окачения таван.

3. Лесен монтаж. Профилът KRAFT T-LED се монтира по същия начин като стандартния Т-профил. Осветителните тела KRAFT G-LED се монтират лесно върху таван с отворена решетъчна структура или ламелен окачен таван. А лампите KRAFT K-LED могат да се монтират дори без крепежни елементи към таванната конструкция.

4. Не изискват поддръжка. Системата гарантира срок на експлоатация до 50 000 часа. Параметрите на осветителните тела са проектирани така, че LED елементите да не прегряват. В същото време водачите на таванната конструкция действат като радиатор, разсейвайки топлината в пространството на тавана.

5. Не нарушават акустиката на таванните системи. Често в класическите окачени тавани се използват акустични минерални плочки, които са предназначени да компенсират шума. Монтажът на растерни тела в такива тавани нарушава акустичния ефект от използването на плочи. LED осветителната система KRAFT се монтира директно върху Т-решетката и не нарушава акустиката на тавана.

6. Безопасност и гаранция. LED осветителните тела KRAFT не съдържат живак и не излъчват ултравиолетова светлина. Гаранцията им е 3 години.

7. Може да се използва с всякакъв вид таван. Предлагаме три различни вида решения. Моделът T-Led е предназначен за окачени тавани по система Т-решетъчни профили. Моделът G-Led може да се използва за всякакви окачени тавани: тавани на Т-профили, за всички видове отворени клетъчни тавани с решетъчна структура, както и за окачени тавани от кубовидна или линейна релса. Моделът K-Led е базиран на релса с форма на куб. Може да се използва не само за окачени тавани, но и като самостоятелно осветително тяло.

Видове осветление и тяхното приложение: T-Led, G-Led, K-Led

Осветителната система KRAFT LED стандартно се състои от две части – източник на светлина (осветително тяло) и неговата стойка. Осветителните тела във всички системи са еднакви. А в зависимост от вида на окачения таван предлагаме три вида монтаж: T-Led, G-Led и K-Led.

KRAFT T-Led

В осветителната система KRAFT T-Led като носещи елементи на осветителното тяло се използват T-профилите KRAFT Fortis с ширина 15 или 24 мм. При системата Т-24 се използват профили с полукръгъл дифузьор (ширина 24 мм). Профилите с правоъгълен дифузьор са предназначени за използване със система Т-15 (ширина 15 мм). При монтажа, вместо обичайния Т-профил, на желаното място на тавана се монтира KRAFT T-Led профил.

KRAFT G-Led

Осветителните тела KRAFT G-Led се предлагат и в ширина от 15 мм (правоъгълен разсейвател) или 24 мм (полукръгъл разсейвател). Закрепват се директно към профилите на релсата или решетката с помощта на армирана двойнозалепваща лента (включена в комплекта). Трябва да се има предвид, че преди закрепването е необходимо да се пробият отвори за изхода на проводниците.

KRAFT K-Led

Тази система функционира и като самостоятелно осветително тяло, базирано на релса с кубична форма KRAFT. В този случай драйвърът на осветителното тяло е скрит вътре в релсата. Благодарение на новия тип закрепване, такива осветителни тела могат да се монтират както директно към тавана, така и на всякакви окачвания, включително и на собствени проводници. Можете да изберете произволен цвят на лампата по скалата на RAL, както и текстура на дърво, метал, камък.

Интерактивен 3D модел на KRAFT LED осветителните тела

KRAFT Led T-15

KRAFT Led G-24

KRAFT K-Led

KRAFT Led T-24

KRAFT Led G-15

Технически характеристики на KRAFT LED осветителна система

Системата за LED осветление KRAFT е патентована и защитена от законите за авторското право. За да избегнем фалшификати, всички продукти имат логото на KRAFT.
LED осветителната система KRAFT LED използва компоненти от водещи производители. Пакетът включва драйвър и избор между 2 LED лампи с дължина 600 мм или една лампа с дължина 1200 мм. Също така някои модели лампи имат дължина 1800, 2400 или 3600 мм.
Комплект 2 х 600 мм х 15 мм
Комплект 2 х 600 мм х 24 мм
Тяло
изцяло изолиран IP20 метален кейс
Защитно стъкло
акрил Samsung
Съдържание на вредни субстанции според RoHS
не съдържа
LED модел
SMD 2835-12C7B; бр. LED: 2 x 84 бр.
Цветова температура
4633 К
4637 К
Светлинен поток
2565 Lm
2812 Lm
Индекс на цветопредаване, Ra
83,4 Ra
83,8 Ra
Светлинна ефективност
93,3 Lm/W
103,4 Lm/W
Ъгъл на разсейване
120°
Мощност
27,5 W
27,2 W
Напрежение
200–240 V, 50/60 Hz
Издържа на колебания на входното напрежение
до 300 V
Стабилизиране на изходния ток
да
Фактор на пулсации
по-малко от 1%
Защита от късо съединение и пренапрежение
да
Фактор на мощността, cos φ
0,98
0,94
Ефективност
89%
91%
Клас на електрическа безопасност
II
*Спецификациите се отнасят за комплект осветителни тела 1 x 1200 мм или 2 x 600 мм. За останалите дължини на осветителните тела характеристиките се изчисляват пропорционално

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

error: