РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Ламелен таван

Изборът на ламелен таван гарантира, че ще можете да придадете на помещенията неповторим облик и специален акцент. Решенията се характеризират с лесен монтаж и многообразни възможности за дизайн. Така, таваните могат да отговорят и на най-смелите дизайн изисквания като едновременно с това гарантират и своята функционалност и дълготрайна експлоатационна надеждност.

С един ламелен таван гарантирате уникален дизайн и повече място

Ламелният окачен таван е изграден от вертикални плочи, фиксирани върху носеща траверса. По този начин създава уникален визуален ефект с релеф, за основен акцент в помещенията.

Моделът може да бъде комбиниран и с окачените тавани с кубовидна структура посредством една и съща траверса. Това прави възможно комбинирането на два типа релсови тавани в дизайна на помещението без допълнителни усилия. След монтаж, таванът ефектно прикрива комуникации и кабели като едновременно с това дава и достъп до всички системи, монтирани по тавана.

Този тип окачен таван е сравнително нов на пазара, но вече се радва на особена популярност. Характеризира се с опростен процес на монтаж и демонтаж, пожаробезопасност (материалът е негорим) и красив облик.

Самите релси се предлагат с L- и Z-образен край за повече функционалност. Z-образния завършек е предназначен за тавана, докато L-образният позволява фиксиране на LED лампи.

Характеристики на решения от тип ламелен окачен таван

Цвят Базовите цветове на детайлите включват: RAL 9003 (бял), RAL 9005 (черен), RAL 9006 (метално сив), RAL 7024 (сив графит), RAL 8017 (шоколад). Също така могат да бъдат боядисани във всеки един цвят по RAL скалата. Можете също така да поръчате и окачен таван с висококачествена имитация на дървена текстура.
Релса
Материал Галванизирана стомана с полимерно покритие
Пожаробезопасност Клас A1 – незапалими
Гаранция 3 години

Основни цветове на ламелните окачени тавани

Базовите цветове на детайлите включват: RAL 9003 (бял), RAL 9005 (черен), RAL 9006 (метално сив), RAL 7024 (сив графит), RAL 8017 (шоколад). Също така всеки ламелен таван може да бъде боядисани във всеки един цвят по RAL скалата. Можете също така да поръчате и окачен таван с висококачествена имитация на дървена текстура.

RAL 9003 (бял)

ral9003

RAL 9005 (черен)

ral9005

RAL 9006 (сив)

ral9006

RAL 8017 (шоколад)

ral8017

RAL 7024 (графит)

ral7024

Ламелен таван, имитиращ дървена текстура

Дървото винаги има специално място в интериорния дизайн. При нас можете да поръчате ламелен таван, който да гарантира перфектната имитация на дървена текстура. Така ще можете да придадете на помещението усещане за топлина, уют и комфорт. В допълнение предлагаме и окачени тавани с естествена текстура на метал или камък.

Gikory

gikory

Modrina

modrina

Nut Kariny

oreh_kariny

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ