РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Кубовиден окачен таван

Тук ще откриете богато разнообразие от панели от изкуствен камък и дърво - от имитация на каменни, бетонови и тухлени, до дървени и мозаечни стени. Направлението включва над 120 решения в 20 отделни категории. Така, дори и най-специфичните проекти могат да открият перфектните решения за преобразяване на техния интериор.

Кубовиден окачен таван – изцяло нов прочит на дизайна на окачени тавани

Решенията в серията окачени тавани от StyroDesign се характеризират със своята уникална функционалност. Проектирани са с кубовидна релса за лесен и удобен монтаж като същевременно съчетават всички предимства на класическите окачени тавани, както и таваните с Т-образни профили и тези с отворен монтаж.
Релсовите окачени тавани се характеризират и с редица функционални предимства. На първо място, те са перфектно решение за вграждане на разнообразие от осветителни тела, които да подчертаят акцентите в помещението. В допълнение, те позволяват значително да засилите визуалния ефект на удължаване или разширяване на отделните помещения. Благодарение на асортимента от размери и широка палитра от цветове могат да бъдат създадени огромен брой оригинални дизайнерски решения. Не на последно място, системата за монтаж позволява и фиксиране около овални повърхности и елементи.
Окачените тавани могат да влязат в ролята и на интериорни или фасадни панели, тъй като са придружени с гаранция срещу корозия от 3 години.
Дизайнът на окачените тавани гарантира лесния достъп до самия таван и пространството над детайлите като същевременно спомага и за особено ефективното прикриване на всякакви комуникации, кабели и други аксесоари. Релсовите окачени тавани са пожаробезопасни и не пречат на работата на пожарогасителните и вентилационни системи.
Благодарение на вградената кубовидна релса, монтажът на тези окачени тавани е далеч по-лесен от класическите им алтернативи. В допълнение към това, след фиксирането им, те не изискват сериозна поддръжка.
Релсовите тавани могат да се монтират във всякакви обществени помещения: магазини, търговски центрове, гари, летища, училища, болници, заведения за обществено хранене, хотели, учебни заведения, офиси и др.

Характеристики на кубовидния релсов дизайн

Цвят Базовите цветове на детайлите включват: RAL 9003 (бял), RAL 9005 (черен), RAL 9006 (метално сив), RAL 7024 (сив графит), RAL 8017 (шоколад). Също така могат да бъдат боядисани във всеки един цвят по RAL скалата. Можете също така да поръчате и окачен таван с висококачествена имитация на дървена текстура.
Релса
Материал Галванизирана стомана с полимерно покритие
Пожаробезопасност Клас A1 – незапалими
Гаранция 3 години

Базови цветове на решенията в серията кубовиден окачен таван

Базовите цветове на детайлите включват: RAL 9003 (бял), RAL 9005 (черен), RAL 9006 (метално сив), RAL 7024 (сив графит), RAL 8017 (шоколад). Също така могат да бъдат боядисани във всеки един цвят по RAL скалата. Можете също така да поръчате и окачен таван с висококачествена имитация на дървена текстура.

RAL 9003 (бял)

9003

RAL 9005 (черен)

9005

RAL 9006 (сив)

9006

RAL 8017 (шоколад)

8017

RAL 7024 (графит)

7024

Кубовиден окачен таван, имитиращ дървена текстура

Дървото винаги има специално място в интериорния дизайн. При нас можете да поръчате окачен таван, който да гарантира перфектната имитация на дървена текстура. Така ще можете да придадете на помещението усещане за топлина, уют и комфорт. В допълнение предлагаме и окачени тавани с естествена текстура на метал или камък.

Gikory

gikory

Modrina

modrina

Nut Kariny

oreh_kariny

Допълващи аксесоари за окачените тавани на релса

Серията окачени тавани на релса могат да бъдат оборудвани с допълнителни аксесоари за да улеснят изпълнението на вашия проект. Първата група компоненти (разнообразни конектори) могат да се използват както в стандартни, така и в дизайнерски тавани. Втората група компоненти включва гъвкава траверса, завършващи елементи и аксесоари за единичен монтаж на релсата, което значително ще разшири дизайн възможностите.

Конектори и тапи за окачени тавани

Свързващ елемент

По правило се използва релса за монтаж с дължина до 4 м. Ето защо, ако дължината на тавана е голяма, е необходимо да се използват съединители за релсите. Те придават на окачения таван необходимата устойчивост, стабилност и здравина.

Завършващ елемент

Ако окаченият таван представлява свободно висяща конструкция и профилът на стената не се използва за вграждане на допълнителни елементи, тогава краят на релсите трябва да бъде затворен със специални тапи. Те се фиксират към релсата с помощта на двустранна лента.

Гъвкава траверса за красив и разчупен дизайн

С гъвкавото траверса можете да позиционирате релсата на окачения таван по извита траектория. Благодарение на това можете значително да разширите възможностите за проектиране на различни типове окачени тавани. Гъвкавата траверса представлява носеща конструкция, която се закрепва към тавана с помощта на стандартни планки. Лесно се огъва на ръка и запазва формата си перфектно.

Единична траверса за релса на окачен таван с единичен монтаж

Монтажът на окачения таван може да бъде хоризонтален и вертикален. Този тип закрепване значително разширява възможностите за използване на детайлите за постигане на сложни геометрични форми.

Релсите се произвеждат в две вариации на ширината: 35 и 88 мм. Закопчалката е подходяща и за двата типа релси като размерът ѝ е 35 х 88 мм. По този начин намаляваме ограниченията пред това какви релси можете да монтирате.

Този тип монтаж има редица предимства в сравнение със стандартния:

  • Можете да фиксирате релсата навсякъде на тавана или стената;
  • Без ограничния от равнината на напречното движение – релсите могат да се монтират под различни ъгли една спрямо друга;
  • Гъвкавост – не трябва да се съобразявате с особеностите на траверсния модул като можете да изибрате от множество възможности;
  • Спестяване на пространство – не са необходими окачвания и допълнителни траверси;
  • Изчистен и минималистичен облик;
  • Разнообразни възможности за създаване на дизайнерски и красиви тавани.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

error: