РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Кухненски мивки информация

Богата гама ръчно изработени италиански кухненски мивки за постигане на уникален ефект в интериора. Изборът на този тип мивки за Вашия проект гарантира оформянето на кухни в уникален сицилиански стил, оставащ в съзнанието на посетителите още от първия момент. Мивките съчетават красота с устойчивост, за да гарантират, че Вашата кухня ще запази уникалния си облик в продължение на десетки години.

Серията предлага богата гама ръчно изработени кухненски мивки от регионите Санто Стефано ди Камастра и Калтаджироне в Италия. Моделите разкриват своя сицилиански произход от пръв поглед: направени в съответствие с вековната традиция, в изцяло уникален средиземноморски стил.

Решенията в тази серия са изработени от семейна занаятчийска работилница, която в продължения на десетилетия създава ръчно изработени умивалници и мивки като произвежда първия модел още през далечната 1982 г. Стилът на артистите, произвеждащи тези мивки съчетава сицилианската традиция на керамично производство със съвременно качество. Италианските мивки са перфектно пригодени за вградени в плота и са продукт на приложното изкуство, впечатляващ със своята уникална форма, цвят, масивност, глазурно покритие или фина мрежа от пукнатини, получени в процеса на изпичане на пукнатини, които правят всяко парче уникално.

Производственият процес гарантира устойчивостта на мивките и умивалниците на почистващи химикали. Структурата на продукта е фиксирана при температура 960 °C, а в процеса на глазиране с естествени оксиди се получават цветни декорации, които след изпичане при температура 920 °C заслепяват с дълбочината на своите цветове.

error: