РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ИНФОРМАЦИЯ

Научете повече за това какво представляват решенията в серията каменни тапети и в какво се състои процесът по тяхното производство. Открийте повече информация за предимствата на серията каменни тапети и разберете, какви са особеностите по техния монтаж и как могат да спомогнат за тоталната трансформация на помещенията.

Серията каменни тапети се състои от разнообразие от модели, имитиращи бетон, корозирал метал, дърво и др.

Решенията се характеризират с лека структура и особено лесен монтаж. Имитирайки структурата на тапет, те идват при клиента под формата на ролки, готови за залепване към стената.

Моделите в направлението каменни тапети са особено предпочитан избор за  пресъздаване на модерна атмосфера и специфичен индустриален стил както в частни домове, така и в търговски обекти, ресторанти, офис пространства и др.

Монтажът на решенията е особено опростен и може да се извърши към почти всички типове повърхности. Дебелината на самия каменен тапет варира според модела, но обикновено е с дебелина между 1 и 3 мм, което само по себе си означава, че стената получава желания изглед, без това да бъде за сметка на натоварване на нейната конструкция или монтаж на масивни пана.

Различните каменни тапети се изработват като екосъобразен материал тъй като при тяхното производство се използват само безвредни суровини и целият процес се изпълнява ръчно. Това спестява нуждата от използване на тежки машини, отделящи прах и друг тип замърсители в атмосферата. Поради лекото си тегло и компактните размери, решенията се транспортират лесно и удобно. Крайният продукт се характеризира с европейски клас на пожароустойчивост А2.

Каменните тапети, имитиращи бетон се изработват като двупластов материал, изграден от подложка от стъклофибър и финишно минерално покритие. За разлика от традиционните бетонови повърхности, декоративните каменни тапети са антистатични, което практически означава, че значително намаляват нуждата от почистване и поддръжка.

Решенията, пресъздаващи автентичен и индустриален облик на кортен стомана и корозирали метални повърхности, се предлагат в дизайни с гладка и ромбоидна шарка. При този тип каменни тапети, финалният облик винаги е уникален и с присъщите за корозиралите повърхности неравности. По този начин се постига едно по-реалистично въздействие и засилване на търсения ефект.

Един от акцентите в серията дори пресъздава максимално точно уникалния изглед на традиционо занаятчийско обгорено дърво известно в родината си, Япония, под името Yakisugi.

Едно от най-големите предимства на серията стенни облицовки и тапети е, че клиентът може да види как приблизително ще изглежда стената му преди дори да поръча продукта. Разнообразието от готови решения и цветове гарантират, че същата концепция ще оживее и в помещението. Това обикновено отсъства при стандартната процедура по оформяне на масивни стени, тъй като шарката там не може да бъде предварително проектирана изцяло.

При решенията с определена текстура като бетона например, поради фактора „ръчна изработка“, крайният резултат винаги се характеризира с особена уникалност. Така, текстурите могат да се различават спрямо техниката на оформяне, но винаги са добре съчетани и хармонично изпълнени, за да пасват перфектно на единната концепция на помещението.

Редица дизайнери наблягат на комбинирането на решенията в серията каменни тапети с различни форми на осветление, което допълнително засилва търсения ефект и подобрява атмосферата в помещението.

error: