РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

КАМЕННИ ТАПЕТИ

Направлението каменни тапети включва разнообразие от модели, имитиращи бетон, камък, корозирал метал и дърво. Приложението им в интериора допринася за формирането на модерна атмосфера и специфичен индустриален стил както в частни домове, така и в търговски обекти, ресторанти, офиси и др. Общото при всички решения в серията каменни тапети е, че се фиксират към стената само с помощта на лепило, което практически означава, че всеки любител може бързо и лесно да преобрази дома си.

Описание

Серията каменни тапети е най-лесният и удобен начин да допринесем за модерната трансформация на интериора. Решенията се изработват като двупластов материал, изграден от подложка от фибростъкло и финишно минерално покритие. Всеки един от моделите каменни тапети се характеризира с европейски клас на пожароустойчивост А2.

Типични за серията каменни тапети са тяхната лека структура и особено лесен монтаж. Имитирайки структурата на тапет, те идват при клиента под формата на ролки, готови за залепване към стената. Монтажът на решенията е особено опростен и може да се извърши към почти всички типове повърхности само с помощта на лепило. Процесът приключва за броени часове, след което можете да се наслаждавате на красотата на помещенията за дълъг период от време.

Решенията в гамата каменни тапети се изработват като екосъобразен материал. При тяхното производство се използват само безвредни суровини и целият процес се изпълнява ръчно. Това спестява нуждата от използване на тежки машини, отделящи прах и друг тип замърсители в атмосферата.

Моделите в направлението каменни тапети са особено предпочитан избор за пресъздаване на модерна атмосфера и специфичен индустриален стил както в частни домове, така и в търговски обекти, ресторанти, офис пространства и др. Редица дизайнери наблягат на комбинирането на решенията  с различни форми на осветление, което допълнително засилва търсения ефект и подобрява атмосферата в помещението.

Информация

Научете повече за това какво представляват решенията в серията каменни тапети и какви са техните предимства.

Виж повече

Модели

Вижте всички решения в серията каменни тапети и изберете най-подходящия избор за целите на проекта Ви.

Виж повече

Галерия

Запознайте се с неповторимия ефект от приложението на решенията в серията каменни тапети в практиката.

Виж повече
error: