РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Серията интериорни профили на StyroDesign се разшири с над 200 нови решения

Новите детайли са изработени от екструдиран полистирен и полиуретан като предлагат оптимално съотношение цена/качество.

Като лидер в производството и предлагането на решения за интериорен дизайн, StyroDesign има за цел постоянно да обновява портфолиото си от интериорни профили със свежи предложения. Именно поради тази причина дообогатихме нашето продуктово портфолио с нови, висококачествени решения на NMC, доказан производител на световния пазар.

С богатата гама от решения всеки един – било то професионалния интериорен дизайнер или любителят може бързо, лесно, достъпно и най-важното – ефектно, да претвори помещенията.

Интериорни профили от StyroDesign

Над 200 нови интериорни профили от полистирен и полиуретан

Новите решения се разпростират в две продуктови направления – интериорни профили от екструдиран полистирен (PS) и интериорни профили от полиуретан (PU). Първата категория е изцяло нова, докато моделите от полиуретан обогатяват вече богатото портфолио от налични решения.

Новите интериорни профили в нашата гама влизат в следните продуктови категории:

Интериорни корнизи от екструдиран полистирен

Серията обхваща фини, гладки и релефни корнизи, минималистични фризове, корнизни профили с вградени канали за дискретно скриване на малки кабели, профили за директно и индиректно осветление и др. Така, колекцията разкрива множество възможности за креативно оформление на интериора.

В допълнение, можете да избирате както от множество бюджетни решения, така и от интериорни корнизни профили, изработени от 100% екструдиран полистирен с много висока плътност от 60 кг/м3 и водоотблъскващи свойства.

Детайлите в серията са предпочитано решение за оформяне на връзката между стените и таваните в помещенията. С тяхна помощ можете лесно и безпроблемно да прикриете всякакви неравности, пукнатини или дефекти в основата или финишното ѝ покритие.

Интериорни корнизи от екструдиран полистирен

В допълнение някои от елементите в серията могат да се използват и за визуално разделение на стените в интериора, играейки ролята на декоративен фриз.

Много от моделите в серията са проектирани така, че да позволяват ефектното вграждане на директно и индиректно осветление.

Специалните канали, вградени в някои от моделите, ги правят подходящи за дискретно прикриване на малки кабели.

Интериорни профили от полиуретан

Въпреки, че StyroDesign е доказан лидер в предлагането на интериорни профили от полиуретан (PU) на българския пазар, ние не спираме да развиваме и обогатяваме нашето портфолио от решения.

Така например, вече можете да откриете над 150 нови детайла в следните категории:

Подови первази

Новите решения в серията наброяват над 25 и включват както изчистени и минималистични детайли, така и подови первази с канали и релефна структура.

Богатото разнообразие от подови первази дава възможност за ефектно реализиране на интериорни концепции в многообразие от дизайн направления.

Подови первази от StyroDesign

3D панели

Към гамата 3D панели от PU вече можете да откриете и множество нови красиви решения. Моделите са особено разнообразни – между тях ще откриете панели с релефна структура и нестандартна геометрия. Така, посредством умелото им комбиниране можете да оформите акцентни стени с индивидуален облик и характер.

3D панели от StyroDesign

Гладки фризове

Новите решения включват както фризове с минималистичен дизайн, така и такива с канали, обла или релефна структура. С тяхна помощ можете лесно и ефектно да оформите визуалното разделение на стените в интериора.

В допълнение, решенията в серията могат да играят роля и на корнизи или первази.

Гладки фризове от StyroDesign

Гладки корнизи и корнизни профили със скрито осветление и орнаменти

Разнообразието от корнизи от PU вече е далеч по-богато като всяка една от сериите е обогатена с редица нови решения.

Така, вече имате повече опции за корнизи със скрито осветление, гладки корнизни профили или такива с орнаменти. Характерни за всички тях са детайлната изработка и високата експлоатационна надеждност.

Гладки корнизи и корнизни профили със скрито осветление и орнаменти

Розетки

Макар и често да остават извън полезрението, розетките имат особено важна роля в общия план на помещението. Новите детайли в нашето портфолио са произведени именно с цел да не остават незабелязани.

При нас ще откриете както минималистични розетки с изчистена визия, така и розетки с орнаменти и особено фини детайли.

Предимствата на серията интериорни профили от екструдиран полистирен

Решенията, изработени от фино обработен висококачествен екструдиран полистирен (EP) се характеризират с редица свойства, между които:

 • 100% влагоустойчивост
 • Средна до висока удароустойчивост
 • Средна до висока плътност
 • Ниско тегло
 • 100% рециклируемост
 • 100% безвредни за природата

Стенни панели от StyroDesign

Детайлите са особено леки, което спомага да не натоварват основата.

Красивата и фина структура на профилите обаче не трябва да ви заблуждава – те притежават значителна плътност (до 60 кг/м3) и са изключително здрави. Именно това ги прави особено устойчиви на външни агресори. Така например, не трябва да се притеснявате, че при допир, натиск или притъркване, корнизите ще се оцветят или огънат.

Изпитаните качества на интериорните профили са гаранция за тяхната сигурна експлоатационна надеждност.

Панели за стена от StyroDesign

Отлично съотношение цена/качество

Профилите се предлагат в различни модификации като предлагаме както решения с особено висока плътност, така и бюджетни версии.

Така, интериорните профили от полистирен на StyroDesign се предлагат на особено достъпна цена, което ги прави подходящи за интериорни проекти с ограничени бюджети.

В допълнение, този факт значително намалява разходите за поддръжката на наличности на склад или в търговската мрежа, дори и при малки обекти. Благодарение на това, всеки търговец може да зарадва своите клиенти с богата наличност, без да има нужда да инвестира значителни средства.

Декоративни панели за стена на достъпна цена от StyroDesign

Разнообразно приложение

Интериорните профили се характеризират с особена устойчивост на оцветяване, допир, натиск, протъркване или деформиране.

Надеждните и изпитани качества на интериорните профили от екструдиран полистирен ги правят подходящи за приложение в редица помещения и за разнообразни цели, включително:

 • Силно натоварени площи като например конферетни зали, офиси, коридори, чакални, ресторанти, търговски помещения и др;
 • Общи части в жилищни и обществени сгради;
 • Бани и мокри помещения;
 • Кухни, трапезарии и спални;
 • При реставриране и реновиране на сгради-паметници на културата с цел възстановяване първоначалния им облик;
 • За декорация на интериори, включително оформяне на връзката между тавана, пода и стените, за визуално разделение на повърхностите, за вграждане на директно и индиректно осветление, за прикриване на кабели и др.

Готови за боядисване и с лесен монтаж

Профилите се предлагат предварително грундирани и готови за боядисване. Елементите се монтират лесно и безпроблемно като всеки един етап от процеса – от рязането, до лепенето, фугирането и боядисването на корнизите може да бъде изпълнен дори и от хоби ентусиасти и непрофесионалисти.

За да Ви улесним максимално предлагаме и пълна гама продукти и аксесоари за монтаж.

Предишна / Следваща страница