РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Индивидуални решения

Нашият екип изповядва идеята, че всеки един проект носи своите уникални характеристики и особености. Поради тази причина ние не третираме всеки клиент просто като нова поръчка. Напротив – фокусираме се върху индивидуалните нужди на всеки един така, че предлаганите решения да удовлетворят индивидуалната концепция.

Споделяме философията, че интериорният и фасаден дизайн не трябва да бъдат унифицирани. Всяка една сграда или помещение носят своят собствен дух и усещане, поради което сме водени от идеята да удовлетворим всяко едно желание на нашите клиенти и партньори.

Изработваните от нас форми, детайли и релефи се предлагат с възможност за цялостна персонализация. Производството на индивидуални решения протича гъвкаво и по възможно най-лесния и безпроблемен начин за клиента. Можем да изработим желаните форми и детайли само по Ваша скица или чертеж от архитект или дизайнер.

Така, фасадата и интериора отговарят на предварителната концепция до последния щрих. Персонализираното производство на елементи от разнообразни материали по желание на клиента ни прави перфектния партньор за цялостното претворяване на Вашия проект.

Усилията на StyroDesign в помощ на клиентите не се ограничават само до богатото и разнообразно портфолио от производствени технологии и готови решения. Ние заставаме до Вас и, за да Ви консултираме относно всичко свързано с мечтания проект – от обсъждане на Вашите идеи и тяхната реализация, през избора на материали, до практическото изпълнение на Вашата концепция.

Всичко това е продиктувано от нашата основна цел – да спомагаме в изграждането на една хармонична, устойчива и естетически издържана градска среда. Що се отнася до работата ни в интериора – постоянно увеличаващия се набор от иновативни технологии и решения със сертифицирано европейско и световно качество ни позволява да гарантираме, че и най-смелите Ви идеи могат да се превърнат в реалност. За да обитавате помещенията, за които винаги сте мечтали!

За да разберете как можем да спомогнем в реализирането на Вашия проект, не се колебайте да се свържете с нас!

error: