PRODAJA S POPUSTOM DO 80%

Informacije o bakrenim sudoperima

Нашите медни мивки са ръчно ковани в Мексико, където традицията на производство на тези уникални продукти датира от векове. Те са покрити със защитен слой от патина, което ги прави издръжливи и практични при ежедневна употреба. Всяка мивка се отличава със своите деликатни десени, получени чрез прецизно коване с чук. Мивките със сребърен орнамент са завършени с истинско сребро, добавяйки допълнителен блясък и изисканост.

Ръчно кованите медни мивки са произведени в Мексико, следвайки традиции, които са се предавали през поколенията. Тези мивки са не само естетически привлекателни, но и изключително здрави и практични. Те са покрити със защитен слой от патина, който предпазва медта и запазва нейната красота през годините. Деликатният десен от дребни детайли в структурата на покритието (наподобяващи люспи), видим на снимките, е резултат от прецизното коване с чук, което придава уникален облик на всяка мивка.

Медните мивки със сребърен орнамент са особено впечатляващи, благодарение на завършващия слой от истинско сребро. Този елемент добавя изисканост и блясък, правейки всяка мивка уникално произведение на изкуството. Сребърните орнаменти не само подобряват визията, но и придават луксозен и функционален акцент за всяка баня.

Медните мивки са идеални за тези, които ценят уникалността и традициите, съчетани с модерна издръжливост и практичност. Независимо дали става въпрос за ръчно ковани или такива със сребърен орнамент, нашите медни мивки ще добавят стил и елегантност във всяко пространство.

pogreška: