РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

WALL COVERINGS AND WALLPAPERS

Направлението стенни облицовки и тапети включва в себе си разнообразие от модели, имитиращи бетон, корозирал метал и дърво, за да придадете модерна атмосфера и специфичен индустриален стил както в частни домове, така и в търговски обекти, ресторанти, офиси и др. Фиксират се към стената само с помощта на лепило, което практически означава, че всеки любител може бързо и лесно да преобрази дома си. Решенията в серията стенни облицовки и тапети се произвеждат по екосъобразна технология и се характеризират с ниско тегло, лесна поддръжка и дълготрайна експлоатация.

 

Описание

Серията стенни облицовки и тапети се състои от разнообразие от модели, имитиращи бетон, корозирал метал, дърво и др. Стенните облицовки и тапети се изработват като двупластов материал, изграден от подложка от фибростъкло и финишно минерално покритие. Характеризират се с европейски клас на пожароустойчивост А2.

Типични за серията стенни облицовки и тапети са тяхната лека структура и особено лесен монтаж. Имитирайки структурата на тапет, те идват при клиента под формата на ролки, готови за залепване към стената. Монтажът на решенията е особено опростен и може да се извърши към почти всички типове повърхности само с помощта на лепило.

Стенните облицовки и тапети се изработват като екосъобразен материал тъй като при тяхното производство се използват само безвредни суровини и целият процес се изпълнява ръчно. Това спестява нуждата от използване на тежки машини, отделящи прах и друг тип замърсители в атмосферата.

Моделите в направлението стенни облицовки и тапети е особено предпочитан избор за пресъздаване на модерна атмосфера и специфичен индустриален стил както в частни домове, така и в търговски обекти, ресторанти, офис пространства и др. Редица дизайнери наблягат на комбинирането на решенията в серията стенни облицовки и тапети с различни форми на осветление, което допълнително засилва търсения ефект и подобрява атмосферата в помещението.

Информация

Научете повече за това какво представляват решенията в серията стенни облицовки и тапети и какви са техните предимства.

Read More

Модели

Вижте всички решения в серията стенни облицовки и тапети и изберете най-подходящия избор за целите на проекта Ви.

Read More

Галерия

Запознайте се с неповторимия ефект от приложението на решенията в серията стенни облицовки и тапети в практиката.

Read More
error: Content is protected !!