РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕКОРАТИВНИ ЛАМПЕРИИ И MDF ОБЛИЦОВКИ

Научете повече за това какво представляват решенията в серията декоративни ламперии и MDF облицовки, как се произвеждат и къде намират приложение.

Едно от най-разпространените и предпочитани средства за интериорен дизайн е декорирането на стените с дървена ламперия и MDF облицовки.

Декоративните ламперии и MDF облицовки се вписват в многообразие от стилове, включително модернистични концепции, класически дизайн идеи, проекти в кънтри, рустикален или винтидж стил и др. Посредством умело боравене с формите, този тип решения позволяват и оформяне на 3D стени – предпочитан елемент при по-футуристични и нетрадиционни идеи в дизайна на помещенията.

Общото при решенията в серията е, че те свалят ограниченията пред Вашата креативност. Без значение от сложността на идеята, ние ще се погрижим всяка една концепция да оживее върху Вашата стена.

Защо декоративни ламперии и MDF облицовки?

Декоративните ламперии и MDF облицовки заемат достойно място в модерните жилищни и офисни площи, тъй като предоставят отлична алтернатива на естественото дърво. Същевремнно, решенията са далеч по-достъпни, лесни за монтаж, и най-важното – със значително по-малък негативен отпечатък върху природата. В допълнение, разнообразието от модели по нищо не отстъпва на традиционните дървени панели като максимално точно пресъздава цвета и текстурата на желаната дървесина.

Основната роля на решенията в серията декоративни ламперии на StyroDesign е да оформят естетически-издържана визуална граница и да добавят релеф към стената. Много често те са използвани и за оформяне на цели 3D стени, състоящи се от различни релефни панели или декоративни ламперии, обхващащи цялото протежение на стената.

Така, с тяхна помощ, дори и обикновената стена може да получи усещането за дълбочина и релеф, без това да отнема от реалистичния ѝ и естетически издържан облик.

Какви модели декоративни ламперии и MDF облицовки предлагаме?

Портфолиото на StyroDesign обхваща няколко различни направления от декоративни ламперии и MDF облицовки. В т.ч. влизат:

Класически ламперии

Класическите ламперии са предпочитано решение за всякакъв тип проекти и помещения – от домове в класически стил, до ресторанти, хотелски фоайета, лаундж зони, офис площи и др. С тяхна помощ се постига ефектно визуално разграничаване на отделните нива на стените. Могат да се използват, както за частична декорация, така и за изпълнение на цели акцентни стени.

Лампериите могат да се произвеждат изцяло според изискванията на клиента за форма, размер, цвят и текстура. За тези, които не разполагат с готова концепция, предлагаме и богата галерия с примери за вдъхновение.

Релефни ламперии и 3D стени

Релефните ламперии са предпочитан способ за оформяне на модерни и естетически-издържани помещения. С тяхна помощ можете да разчупите стандартната визия на повърхности в една равнина и да засилите модерното усещане в помещението.

Производството на релефни ламперии не поставя ограничения пред Вашата креативност. Можем да произведем всяка форма и релеф, без значение от нейната сложност и детайлност.

Модерни облицовки

Серията включва безграничен набор от възможности за декорация както на цели стени и части от помещението, така и на отделни мебели и компоненти в обзавеждането. Така например, всеки може да декорира лесно и безпроблемно вратите на гардеробите, входните врати, шкафчетата, акцентните зони в помещенията и др.

Облицовките се произвеждат по индивидуална поръчка според желанията на клиента с възможност за персонализиране на цвят, размер, текстура и други възлови характеристики.

Параметрични облицовки

Направлението е подходящо за изпълнение на футуристични и модерни концепции в интериорния дизайн. Благодарение на безграничните възможности за персонализиране на всеки един детайл, проектите могат лесно да изпъкнат, а помещенията да се запечатат в съзнанието на техните посетители.

За къде са приложими решенията в серията декоративни ламперии и MDF облицовки?

Стенните панели и MDF облицовки са много популярни в модерния дизайн като основно се използват за вътрешно обзавеждане. Декоративните ламперии могат да се използват за проекти от всякакъв тип, включително:

 • Жилищни пространства – трапезарии, спални, коридори, кабинети;
 • Офисни площи – заседателни зали, споделени работни пространства;
 • Хотелски комплекси – стаи, апартаменти, общи части, конферетнтни зали, лобита, релакс зони;
 • Търогвски части – ресторанти, заведения, магазини, шоуруми и др.

Благодарение на разнообразието от възможности и различни модели MDF облицовки и декоративни ламперии можете да създадете оригинален вътрешен интериор без ограничения за неговото предназначение.

Работа по индивидуална поръчка

Решенията се изработват по поръчка според индивидуалните особености на Вашия проект така, че да изпълнят всяко едно от очакванията Ви. По този начин ние предоставяме гъвкави решения за всеки вкус и бюджет. Огромният асортимент от възможни модели, както и многообразието от цветове и релефи практически означава, че можем да превърнем всяка една концепция в реалност.

Ако все пак се затруднявате с избора на подходяща концепция, нашият сайт предлага и богата галерия с примери. Нужно е само да изберете това, което Ви допада, а за останалото ще се погрижим ние.

StyroDesign предоставя неограничено разнообразие от възможности, способни да удовлетворят изискванията на всеки вкус и съобразени с нуждите и на най-специфичните проекти. Богатият набор от концепции за 3D стени в нашето портфолио предоставя всичко нужно, за да намерите точното решение за оформяне на красиви акцентни повърхности в дома, офиса, конферентната зала, търговския обект, вилата или хотелските части.

Предимствата на решенията от тип декоративни ламперии и MDF облицовки

Ако изберете декоративни ламперии и MDF облицовки за вашия проект, то ще си гарантирате особено широк набор от предимства, които рядко бихте могли да постигнете с алтернативни интериорни решения. Те включват:

 • Естетика и завършеност – всяко решение се характеризира с хармонична структура и гладка повърхност;
 • Неизчерпаем набор от възможности – серията декоративни ламперии и MDF облицовки на StyroDesign Ви дава неизчерпаеми възможности за избор от продукти с модерен дизайн;
 • Достъпна цена – за разлика от панелите от естествено дърво, решенията са далеч по-евтини;
 • Лесен и бърз монтаж – монтажът на един детайл не изисква специални технически умения, а става безпроблемно, дори и ако сте начинаещ хоби ентусиаст;
 • Опростена поддръжка – поддръжката на декоративните ламперии също не изисква особени усилия и обикновено се изчерпва с нуждата от почистването от прах и наслоявания с помощнта на влажна кърпа;
 • Звукоизолационни свойства – декоративните ламперии и MDF облицовки значително намаляват степента на пренос на звук между отдените помещения;
 • Дълготрайност – решенията са изключително устойчиви на механични натоварвания, което гарантира дълготрайната им експлоатационна надеждност.

 

Как се произвеждат декоративните ламперии и MDF облицовки?

Всеки MDF панел започва своя път под формата на дървени стърготини, пресовани под голямо налягане и температура. От тях се получават гладки листове дървесина. В зависимост от типа и предназначението на MDF панела, той може да бъде защитен с различни финишни покрития. Така, крайният детайл може да се характеризира с релефна, гладка, гланцова или матова повърхност според изискванията и предпочитанията на клиента. Най-разпространената практика е полагане на полимерен филм, което прави декоративните ламперии и панелите от MDF устойчиви на механичен натиск, удари и други агресори от външната среда.

Едно от основните предимства при производството на декоративни панели от MDF е, че готовите детайли могат да бъдат декорирани в разнообразие от цветове и нюанси.

В допълнение, стенните панели от MDF също могат да варират по форма и размер.

Производствената технология гарантира, че за разлика от естественото дърво, при което често се наблюдават пукнатини и възли, повърхността на MDF панелите е близка до перфектността.

Декоративните ламперии могат да се произвеждат и от множество други материали, включително естествено дърво, шперплат и т.н.. Допълнително се защитават със специални финишни покрития, предпазващи ги от външни влияния и агресори, запазвайки дълготрайната им експлоатационна надеждност.

Благодарение на технологията на производство, направлението от декоративни ламперии и MDF панели позволява на всякакви форми и структури да оживеят на стените, „разчупвайки“ традиционната визия на помещенията.

error: