РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВЕН СКАНДИНАВСКИ МЪХ

Направлението с решения от декоративен скандинавски мъх предоставя широк набор от възможности за декориране на интериора в домове, офиси, търговски комплекси, хотелски части и други. Запознайте се с предложенията от нашата гама и научете какви са предимствата на декоративния скандинавски мъх при озеленяване на помещения.

Описание

Стенните облицовки и картини от декоративен мъх са изработени от естествен скандинавски мъх, монтиран върху носеща подложка. Трудоемкият процес на предварителна обработка прави мъха издръжлив във времето, без да изисква каквато и да е било поддръжка.

Тази форма на стайно озеленяване не само притежава релаксиращ ефект и облекчава зрителната умора, но също така има и шумозаглушаващ ефект, поглъщайки и редуцирайки звука в помещението.

Инсталациите от декоративен скандинавски мъх намират разнообразно приложение, без значение дали става въпрос за облицоване на цели стени или монтаж под формата на картина или пано. Те са изключително желан елемент в интериора и разкрасяват множество жилищни, спални помещения и трапезарии, придавайки „natural touch“ на редица конферентни зали, СПА центрове, хотелски фоайета, казина и др. Те подпомагат активно за прочистването на въздуха в тях и по този начин допринасят за по-здравословен живот. [...]

 

Информация

Научете повече за едно от най-популярните средства за интериорно озеленяване и какви са неговите предимства в оформянето на естетически издържани помещения.

Виж повече

Модели

Запознайте се в многообразието от арт инсталации и декоративни панели с различни цветове и дизайни, както и възможността за работа по индивидуална поръчка.

Виж повече

Продукти за монтаж

Подробни инструкции, чрез които ще можете да гарантирате бързия, лесен и безпроблемен монтаж на арт инсталациите от декоративен скандинавски мъх.

Виж повече

Галерия

Почерпете идеи от вече изпълнени проекти и преоткрийте потенциала на декоративния скандинавски мъх при оформянето на устойчиви и красиви помещения.

Виж повече
error: