РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВЕН СКАНДИНАВСКИ МЪХ

Направлението с решения от декоративен скандинавски мъх предоставя широк набор от възможности за декориране на интериора в домове, офиси, търговски комплекси, хотелски части и други. Запознайте се с предложенията от нашата гама и научете какви са предимствата на декоративния скандинавски мъх при озеленяване на помещения.

Описание

Стенните облицовки и картини от декоративен мъх са изработени от естествен скандинавски мъх, монтиран върху носеща подложка. Трудоемкият процес на предварителна обработка прави мъха издръжлив във времето, без да изисква каквато и да е било поддръжка.

Тази форма на стайно озеленяване не само притежава релаксиращ ефект и облекчава зрителната умора, но също така има и шумозаглушаващ ефект, поглъщайки и редуцирайки звука в помещението.

Инсталациите от мъх намират разнообразно приложение, без значение дали става въпрос за облицоване на цели стени или монтаж под формата на картина или пано. Те са изключително желан елемент в интериора и разкрасяват множество жилищни, спални помещения и трапезарии, придавайки „natural touch“ на редица конферентни зали, СПА центрове, хотелски фоайета, казина и др. Те подпомагат активно за прочистването на въздуха в тях и по този начин допринасят за по-здравословен живот. [...]

 

Информация

Научете повече за едно от най-популярните средства за интериорно озеленяване и какви са неговите предимства в оформянето на естетически издържани помещения.

Виж повече

Модели

Запознайте се в многообразието от арт инсталации и декоративни панели с различни цветове и дизайни, както и възможността за работа по индивидуална поръчка.

Виж повече

Продукти за монтаж

Подробни инструкции, чрез които ще можете да гарантирате бързия, лесен и безпроблемен монтаж на арт инсталациите от декоративен скандинавски мъх.

Виж повече

Галерия

Почерпете идеи от вече изпълнени проекти и преоткрийте потенциала на декоративния скандинавски мъх при оформянето на устойчиви и красиви помещения.

Виж повече