РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Артистични мивки информация

Изработени от европейски артисти, тези уникални артистични мивки впечатляват с неповторимия си дизайн и естественост. Всеки модел е изключително произведение на изкуството, което се вписва идеално както в модерен, дизайнерски, така и в ретро и рустик интериор. Те са не само красиви, но и функционални, с устойчивост на почистващи препарати и лесни за поддръжка.

Серията артистични мивки в нашата гама включват разнообразие от различни модели, включително:

Ръчно изработени мивки

Ръчно изработените мивки са уникални и единствени по рода си. Всеки модел е произведение на изкуството, което добавя персонален почерк към всяка баня. Те са идеални както за модерен, така и за ретро и рустик интериор, предлагайки комбинация от функционалност и естетика.

Артистични мивки оникс

Ониксовите модели са изключително красиви и впечатляващи. Тези модели се предлагат в различни цветове като черно, зелено, бяло, сиво и жълто, и добавят лукс и енергия във всяка баня. Те са не само декоративни, но и функционални, лесни за поддръжка и устойчиви на повреди.

Болеславец

Моделите на Болеславец са декорирани с уникална техника на щамповане, датираща от началото на 19 век. Тези модели съчетават полезни и декоративни функции, предлагайки уникалност и практичност. Те са идеални за добавяне на исторически и артистичен акцент във всяка баня.

Вкаменено дърво и полускъпоценни камъни

Мивките от полускъпоценни камъни и вкаменено дърво са създадени за ценители и любители на природата. Всеки модел е уникален и изработен от индивидуални суровини и материали, което ги прави незаменими и уникални. Те добавят природен чар и естетика във всяка баня.

Мивки от полускъпоценни камъни

Мивките от полускъпоценни камъни са красив и оригинален завършващ елемент на всяка баня. Те са изработени от различни суровини от цял свят и предлагат уникална композиция от шарки и цветове. Те са не само декоративни, но и функционални, с висока устойчивост и лесна поддръжка.

Мивки от вкаменено дърво

Мивките от вкаменено дърво са изработени от уникален материал, който е съхранил следите си от древни времена. Всеки модел е единствен по рода си, като не може да бъде повторен, тъй като всяко парче вкаменено дърво е с уникални характеристики. Тези модели предлагат лукс и автентичност, добавяйки изключителна красота и уникалност във всяка баня.

error: