РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

Арабски мивки информация

Нашите ръчно изработени арабски мивки се произвеждат в Мароко и Турция от талантливи артисти с дългогодишен занаятчийски опит. Всеки модел се отличава със специфичните си цветове и форми, характерни за региона на производство. Турските и мароканските мивки отразяват геометрията и цветовете, типични за арабската и ориенталска култури, което ги прави идеални за добавяне на екзотичен и уникален акцент във всяка баня.

Портфолиото ни от арабски мивки разполага с две основни разновидности с модели – мивки Изник с произход Турция и марокански мивки. Всяко едно от направленията се характеризира със своите особености и специфичен облик, спомагайки за постигането на уникален ориенталски и арабски ефект в интериора.

Мивки Изник

Ръчно рисувани и изваяни, този тип мивки са изработени в Турция, в района Кютахя, известен със своята висококачествена керамика. Точността на моделите и изработката отразяват уменията на майсторите, които създават тези произведения на изкуството. Предлагат се в различни цветове и размери и обикновено са предназначени за директен монтаж на плот. Те съчетават естетика и функционалност, явявайки се идеален избор за всяка баня в ориенталски стил.

Марокански мивки

Мароканските мивки са продукт на талантливи занаятчии от Мароко. Ръчно рисуваните декорации отразяват оригинални модели с арабски ето облик. Богатият дизайн е съчетан с приглушени, земни цветове, които придават на всяка мивка уникален и автентичен вид. Стандартните сифони пасват перфектно на тези мивки, което ги прави лесни за монтаж и поддръжка.

error: