РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ИНФОРМАЦИЯ

Научете всичко за декоративните облицовки и 2D панели и се запознайте със спецификата на материала, от който са направени. Благодарение на специалната технология на производство, решенията в серията декоративни облицовки и 2D панели предоставят едно функционално и креативно средство за декорация на стените в помещенията, гарантиращо дълготрайна експлоатационна надеждност и неповторима визия.

Решенията в серията декоративни облицовки и 2D панели са изработени от MDF материал и спомагат за оформянето на изключително красиви, детайлни и ефектни материали за дизайн с висока екологична стойност. Крайният продукт се характеризира с особено лека структура, разнообразна плътност и ниско тегло.

Декоративните облицовки и 2D панели, изработени от MDF материал, имат структура на дървесновлакнести плоскости със средна плътност. MDF материалът, като листов материал, произвеждан по метода на сухо пресоване на дървесни частици при висока температура и налягане, позволява изработката на здрави и плътни плочи.

Декоративните облицовки и 2D панели могат да се произвеждат и по поръчка според изискванията на клиента. Така например, решенията могат да бъдат изработени в разнообразна структура и визия като например – натурални (директно след изкарване от калъп и без финишен слой), обработени с бял грунд, матов лак, гланцов лак, с финишен слой, имитиращ метал и др.

Декоративните облицовки и 2D панели са подходящи за приложение във всякакви интериорни пространства. Резистентността им срещу влага и вода ги прави удачен избор за приложение и в бани и мокри помещения. Елементите не се влияят от външни агресори, което им спомага безпроблемно да запазват своята дълготрайна експлоатационна надеждност и перфектен външен вид. Що се отнася до вътрешното приложение, важно е да се отбележи, че те са идеален избор както за дома, така и за силно натоварени търговски площи, офис пространства, хотелски комплекси, обществени сгради и др. Декоративните елементи са устойчиви на триене, натиск, обезцветяване, възникване на петна, следи от контакт и всякакви други агресори, типични за натоварените вътрешни пространства.

Решенията в серията 2D панели притежават редица свойства. На първо място те спомагат за креативното и ефектно декориране на интериора в разнообразие от геометрични форми. В допъленение, леката структура на материалите спомага дълготрайната експлоатационна надеждност без натоварване на повърхностите, върху които са монтирани.

Може да се каже, че декоративните облицовки и 2D панели пренасят магията на формите и текстурите в света на стандартните и сиви помещения. Те са един модерен, различен и лесен начин за пренасяне на цвят и дизайн, разчупващи традиционния изглед на повърхностите. Те могат да бъдат произведени в разнообразие от различни нюанси в мат или гланц. Характерни за решенията в серията са техните красиви и нетрадиционни геометрични форми, спомагащи за постигане на ефект на дълбочина. Така стените и таваните в помещенията, както и фасадите на сградите могат да бъдат преобразени до неузнаваемост.

Декоративните облицовки и 2D панели са предпочитано решение за пресъздаване на форми и дизайни познати от традиционната, минималистична и авангардна декорация за оформяне на елегантни, иновативни и специални пространства.

Монтажът на детайлите е бърз, лесен и безпроблемен. Веднъж след като 2D панелите са монтирани, те не се нуждаят от допълнителна поддръжка освен периодичното забърсване от прах и наслоявания. По този начин всеки един може да гарантира максимален ефект с минимални усилия.

error: