РАЗПРОДАЖБА С ОТСТЪПКА ДО 80%

ДЕКОРАТИВНИ ОБЛИЦОВКИ И 2D ПАНЕЛИ

Направлението декоративни облицовки и 2D панели на StyroDesign включва в себе си разнообразие от решения, способни тотално да преобразят интериора в дома, офиса, хотелските части, търговските комплекси и др. Изработени от свръх лек, но същевременно здрав и устойчив материал, 2D панелите позволяват приложение в натоварени площи, запазвайки неповторимата си визия за дълъг период от време. Монтажът им се извършва лесно – само с помощта на дюбели.

Описание

Решенията в серията декоративни облицовки и 2D панели са изработени от MDF материал и са подходящи за интериорно приложение. Декоративните облицовки и 2D панели, изработени от MDF материал, имат структура на дървесновлакнести плоскости със средна плътност. MDF материалът, като листов материал, произвеждан по метода на сухо пресоване на дървесни частици при висока температура и налягане, позволява изработката на здрави и плътни плочи.

Детайлите са идеален избор за приложение както в дома, така и в силно натоварени търговски площи, офис пространства, хотелски комплекси, обществени сгради и др. Решенията в серията декоративни облицовки и 2D панели са един модерен, различен и лесен начин за пренасяне на цвят и дизайн, разчупващи традиционния изглед на повърхностите. Те могат да бъдат произведени в мат или гланц. Характерни за решенията в серията са техните красиви и нетрадиционни геометрични форми, спомагащи за постигане на ефект на дълбочина. Така стените в помещенията могат да бъдат преобразени до неузнаваемост. Декоративните облицовки и 2D панели са предпочитано решение за пресъздаване на релефи и форми познати от традиционната, минимилаистична и авангардна декорация за оформяне на елегантни, иновативни и специални пространства.

Монтажът на детайлите е бърз, лесен и безпроблемен. Веднъж след са монтирани, те не се нуждаят от допълнителна поддръжка освен периодичното забърсване от прах и наслоявания.

Информация

Запознайте се с техническите и експлоатационни характеристики на материала, от който се произвеждат декоративните облицовки и 2D панели и разберете как могат да преобразят и Вашия дом.

Виж повече

Модели

Потопете се в гамата от готови решения декоративни облицовки и 2D панели и изберете декоративните елементи, които най-точно прилягат на целите на Вашия проект.

Виж повече

Галерия

Потопете се в примери за ефекта от приложението на декоративните облицовки и 2D панели и намерете вдъхновение за преобразяването на дома.

Виж повече
error: